Heb jij zin om je loopbaan eens anders te gaan bekijken? Om te ontdekken wat jij nu écht graag wilt?

Dan geef ik jou graag dat duwtje in de rug zodat jij met meer energie en voldoening jouw eigen ding kan doen.

Een loopbaan maakt een groot deel uit van jouw leven, van school tot aan je pensioen (of zelf nog langer). Het is heel normaal dat jouw interesses, behoeften en verlangens in deze lange periode regelmatig veranderen. Daarom is het belangrijk om ook jouw loopbaan te laten mee veranderen. Alleen blijkt dat vaak niet zo evident te zijn. Daarom neem ik je graag mee in deze ontdekkingstocht want jij verdient het om te kunnen doen wat je écht graag wilt ♡.

Voor wie?

Loopbaanbegeleiding is voor jou als:

☑ je meer energie en voldoening wilt halen uit jouw werk;

☑ je graag een nieuwe uitdaging wilt aangaan maar je weet niet welke stappen te zetten;

☑ je sterker in je schoenen wilt staan op de werkvloer;

☑ je het gevoel hebt niet meer op je plek te zitten maar niet weet wat je dan wel wilt doen;

☑ je graag wat meer balans wilt tussen jouw werk, gezin en tijd voor jezelf;

☑ je beter wilt leren omgaan met de vele stressoren en uitdagingen in het werkveld;

☑ je heel graag die grote droom of stille wens verder wilt onderzoeken.

Wat mag je verwachten? 

Tijdens de loopbaanbegeleiding gaan we samen aan de slag met jouw loopbaanvraag. Dit doen we aan de hand van verschillende individuele coachingsgesprekken die volledig op maat zijn van jouw vraag en behoefte. Het is een proces waarin jij meer inzicht krijgt in jouw eigen wensen, behoeften en kwaliteiten om zo jouw loopbaan (nieuwe) vorm te kunnen geven. Zowel tijdens als na dit traject zal jij concrete en haalbare stappen kunnen zetten volgens jouw eigen persoonlijk ontwikkelingsplan. Als coach vind ik het belangrijk om jou voldoende ondersteuning en veiligheid te geven zodat jij je comfortabel voelt. Maar zal je ook met veel liefde een duwtje in de rug geven waar nodig ;).

Als loopbaancoach ben ik aangesloten bij het erkend loopbaancentrum WISL in Tielt. Het WISL-team zorgt voor kwaliteitsvolle begeleiding en ondersteuning van meer dan 80 coaches in heel Vlaanderen. 

Wat is de kostprijs?

Loopbaanbegeleiding is een project dat gesubsidieerd wordt door de Vlaamse overheid om het welzijn van de werkende bevolking te bevorderen. Elke zes jaar heb je recht op twee loopbaancheques voor in totaal zeven uur coaching, verdeeld in vier en drie uur per cheque. Loopbaanbegeleiding kost jou 45 euro per cheque, de rest betaalt de overheid.

De vier voorwaarden om in aanmerking te komen voor loopbaancheques zijn:

• wonen of werken in Vlaanderen of Brussel;

• voltijds of deeltijds werken als werknemer of zelfstandige;

• 7 jaar werkervaring hebben (of daarmee gelijkgesteld vb. ouderschapsverlof);

• de voorbije 6 jaar nog geen loopbaanbegeleiding gevolgd hebben.

Naast deze algemene voorwaarden zijn er nog enkele uitzonderingen waarbij je toch recht hebt op loopbaancheques, alle informatie kan je terugvinden op de website van de VDAB.

Kom je niet in aanmerking maar wens je wel graag loopbaanbegeleiding op te starten? Dat help ik jou uiteraard ook graag verder. De kostprijs per coaching is dan €60/uur, de totale duur van het traject is volledig op jouw maat.

Waar? 

De coachinggesprekken gaan door in groepspraktijk Pilaar, Deken Darraslaan 104, in Tielt. Deze locatie is vlot bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid voorzien. Voor onze eerste afspraak bezorg ik je nog een mailtje met het adres, een wegbeschrijving en de parkeersuggesties.

Heb je interesse in loopbaanbegeleiding?

Dan mag je mij vrijblijvend contacteren voor een gratis kennismakingsgesprek. Hierin geef ik jou nog wat meer uitleg rond het verloop van de loopbaanbegeleiding, enkele praktische zaken, de loopbaancheques en luister ik graag al even naar jouw (loopbaan)vragen. Dit kennismakingsgesprek is zonder enige verplichting tot verdere coaching :). 

Elise; tafel; computer