Ben je klaar voor dé ontdekkingstocht naar jezelf? 

Dan geef ik jou graag dat duwtje in de rug en een valies vol bruikbare tools.

Wat fijn dat jij wat meer wilt luisteren naar jezelf en wat meer jouw eigen ding wilt doen. Die eerste stap heb je al gezet, ik neem je graag verder mee op die ontdekkingstocht. Hieronder kan je verschillende mogelijkheden terugvinden om mee aan de slag te gaan. Heb je vragen of wil je graag iets delen? Neem dan gerust contact op, ik help je graag verder .

Gratis mini e-book 'Ontdek jouw waarden'

Als ik het woord 'waarden' zeg, voelt dit voor jou dan ook wat zweverig en abstract aan? Dat had ik vroeger ook maar ondertussen geloof ik heel sterk in het leren kennen en inzetten van jouw eigen waarden om meer naar jezelf te kunnen luisteren.

Met het gratis mini e-book wil ik jou graag laten kennismaken met deze belangrijke tools. Zo kan je zelf aan de slag gaan met enkele korte oefeningen en jouw eigen waarden ontdekken.

Workshop 'Eigen keuzes maken in 4 stappen'

Elke dag opnieuw maken we zoveel verschillende keuzes. En toch blijft dit vaak een moeilijk proces dat samengaat met een hoop complexe gevoelens en tegenstrijdige gedachten. De input vanuit onze omgeving, onze innerlijke criticus en de hoge maatschappelijke verwachtingen maken het er niet altijd makkelijker op. We durven veel te weinig naar ons zelf te luisteren waardoor we vaak eigen keuzes niet durven maken of ze te lang uitstellen.

Met deze workshop wil ik daar verandering in brengen want jij verdient het om keuzes te maken recht uit je hart ♡.

vrouw, schrijven, tafel, binnen, workshop

Workshop 'Ik durf niet, wat als ...'

Ik durf geen 'nee' zeggen, ik durf niet veranderen, ik durf niet opkomen voor mezelf, ik durf niet te voelen wat ik voel, ik durf niet want wat als ... En toch zou ik dit zo graag willen. Twijfels, piekergedachten en onzekerheden spelen een belangrijke rol in jouw leven. Ze kunnen, onbewust, zo sterk aanwezig zijn dat je niet meer naar jezelf kan luisteren en keuzes niet durft maken.

Met deze workshop willen wij, Miek & mezelf, daar samen met jou verandering in brengen door stil te staan bij wat deze twijfels en onzekerheden met jou doen. Door te durven voelen en kiezen voor wat jij écht graag wilt ♡.