Workshop: 'Ik durf niet, wat als ...'

Over voelen en (niet) luisteren naar jouw twijfels en onzekerheden, van geremd zijn door 'wat als...' naar toch durven doen..

Ik durf geen 'nee' zeggen, ik durf niet veranderen, ik durf niet opkomen voor mezelf, ik durf niet te voelen wat ik voel, ik durf niet want wat als ... En toch zou ik dit zo graag willen. Twijfels, piekergedachten en onzekerheden spelen een belangrijke rol in jouw leven. Ze kunnen, onbewust, zo sterk aanwezig zijn dat je niet meer naar jezelf kan luisteren en keuzes niet durft maken.

Met deze workshop willen wij, Miek & mezelf, daar samen met jou verandering in brengen door stil te staan bij wat deze twijfels en onzekerheden met jou doen. Door te durven voelen en kiezen voor wat jij écht graag wilt ♡. 

Voor wie?

Deze workshop is voor jou als:

☑ je graag wat meer rust wilt in jouw drukke piekerhoofd;

☑ je de signalen van je lichaam beter wilt leren herkennen en hoe er mee om te gaan;

☑ je graag wilt stappen durven zetten zonder overspoeld te raken door twijfels en onzekerheden;

☑ je met meer (zelf)vertrouwen verandering wilt brengen in jouw leven.

Wat mag je verwachten? 

Tijdens de workshop gaan we samen aan de slag met jouw twijfels, piekergedachten en onzekerheden. Aan de hand van laagdrempelige oefeningen en een begrijpbaar woordje uitleg krijg jij meer inzicht in wat deze met jou doen, hoe je er mee kan omgaan en toch actie durft ondernemen zonder overspoeld te raken. Ook na de workshop kan je verder aan de slag met de oefeningen en tools die je hebt meegekregen om zo eindelijk met meer vertrouwen jouw eigen ding te kunnen doen.

Dit allemaal in een gezellige sfeer van een kleine groep gelijkgestemden (max. 6 personen). Comfort en veiligheid vinden wij zeer belangrijk, jouw ervaring luidop delen kan zeker maar is geen verplichting. Verder hoef je niets mee te brengen buiten jezelf in comfortabele kledij, wij voorzien alles wat nodig is voor een boeiende en gezellige workshop.

Na de workshop kan jij:

♡ twijfels en onzekerheden herkennen die jouw leven beïnvloeden;

♡ meer afstand nemen van jouw piekergedachten en innerlijke criticus;

♡ bewuster omgaan met ongemakkelijke en angstige gevoelens;

♡ jouw lichaam leren inzetten voor meer innerlijke rust;

♡ met meer vrijheid en vertrouwen jouw keuzes maken.

Waar? 

De workshop gaat door in de zolderstudio van Miek Janssens, Groenestraat 31E in Ruiselede. Er is voldoende parkeergelegenheid voor als je met de auto komt.

In de week voorafgaand aan de workshop ontvang je een mail met een overzicht van alle praktische info.

Wanneer?

De workshop gaat door op:

- zaterdag 16 september van 10u tot 12u30 

- zondag 8 oktober van 10u tot 12u30 - VOLZET

Is je agenda reeds bezet op dit moment maar wil je graag een andere keer deelnemen? Of wens je deze workshop te organiseren voor een privégroep, eigen vereniging of binnen jouw organisatie? Stuur dan gerust een mailtje naar info@memoaanmezelf.be

Kostprijs?

Voor de workshop betaal je €29,95 per persoon en krijg je in ruil twee uur en een half aan begrijpbare info, inzichtgevende oefeningen, bruikbare tips, lekkere tussendoortjes en enkele leuke hebbedingen als herinnering.

Jouw plek is pas definitief gereserveerd na volledige betaling. Kosteloos annuleren kan binnen de veertien dagen na bestelling, meer info vind je hierover terug in de Algemene Voorwaarden.

Is deze workshop iets voor jou?

Reserveer dan je plekje via onderstaande knop. Wij kijken er alvast naar uit om samen met jou aan de slag te gaan!

Workshop in samenwerking met Miek Janssens van Mindful Miek - www.mindfulmiek.be of @mindfulmiekruiselede op de socials.